Workshop ’23

Al treilea workshop al lui Eduard Carp în Italia, va avea loc în perioada 6-8 aprilie 2023 în unul dintre cele mai renumite locuri din Italia: Lago di Garda! Scufundați-vă în luxul de lucru al lui Eduard pentru 3 zile de învățare, împărtășire și inspirație.

_

Inscrie-te acum

WORKSHOP

Workshopul lui Eduard Carp este o experiență captivantă de 3 zile de învățare, împărtășire și inspirație. Este primul workshop al lui în afara țării la acest nivel și este limitat la 12 participanți. Pe lângă faptul că vă pune în legătură cu furnizorii din industrie, workshopul vă va oferi informații tehnice și de afaceri specifice pentru a vă aduce afacerea de videografie la următorul nivel.

LOCAȚIA

Lago di Garda, Italia

_

Scufundați-vă în unul dintre cele mai renumite locuri din Italia. Cursurile vor avea loc la Hotel Fiera (Verona). Filmarea stilizată și evenimentul cap-coadă, de tip “Nuntă”, vă va duce la unul dintre cele mai bune locații din zona Lago di Garda: Villa Cariola. Vor fi 3 zile intense, cu activități menite să ducă video-urile voastre la un alt nivel.  Prețul workshopului din cele 3 zile nu include masa și nici cazarea.

Nunta este un eveniment cu și despre oameni, familie și iubire, motiv pentru care o tehnică bună îmbinată cu multă creativitate poate duce la un rezultat frumos care să le amintească mirilor de ziua lor specială!

FILMMAKER

Eduard Carp

În calitate de videograf de nuntă, Eduard are o abordare artistică și nu veți vedea nimic înscenat, suprasolicitat sau artificial. Povestea pe care o spune este emoționantă, firească și pură. Eduard iubește autenticitatea, luminozitatea, moliciunea și culorile de film, care îl ajută să realizeze filme de nuntă elegante și atemporale. El va împărtăși elementele fundamentale ale filmelor de nuntă, precum și principiile cheie de afaceri pe care le-a dobândit pentru a construi un brand pe piață.
JOI

6 aprilie 2023

08:00 Introducerea/Coffee break
09:00 Sesiune video – Morning mood
12:00 Prânz
14:00 Sesiune video – Pregătiri miri
16:00 Sesiune video – Ședință video cu mirii
18:00 Sesiune video – Nuntă
22:00 Seară liberă

VINERI

7 aprilie 2023

08:30 Coffee break
09:00 Selecția și clasificarea cadrelor; Crearea micro-istoriilor;
12:30 Prânz
14:00 Crearea emoției prin video și audio; Contrastele vizuale;
16:00 Alegerea muzicii și prelucrarea sunetului;
18:00 Seară liberă

SÂMBĂTĂ

8 aprilie 2023

08:30 Coffee break
09:00 Construcția filmului de nuntă
12:00 Prânz
14:00 Editare Teaser
16:00 Cromatică și corecții de culoare (creare LUT)
18:00 Seară liberă

INVESTIȚIE

  • Workshop de 3 zile
  • Ședință video stilizată la Villa Cariola
  • Două zile full de editare
  • Oportunitate să îți creiezi un filmuleț pentru portofoliu
    – Nu include: călătoria, masa și cazarea

600 €