TESTIMONIALE

Cristi Catan

workshop by Adrian Barda

Adrian, îți mulțumesc mult pentru informația pe care am primit-o la primul tău masterklas! A fost o experiență foarte utilă, am aflat lucruri noi și am primit o motivație foarte mare de la tine pentru a crește pe plan profesional și pentru a ieși din standartele în care am stat 4-5 ani. “Fii diferit sau fii mai ieftin! “ Datorită ție și masterklasului tău, experiența acumulată aduce deja roade! Un Grand Merci!

Vali Ghica

workshop by Eduard Carp

Saptamana trecuta am luat parte la workshop-ul organizat de Eduard Carp la Baia Mare.Au fost patru zile in care am cunoscut oameni faini ,am schimbat pareri si am asimilat multe informatii cu care speram sa va surprindem in urmatoarele materiale.

Artur Rusnac

workshop by Adrian Barda

Workshopul - Adrian Barda, a fost unul foarte interesant și productiv pentru mine. Energia lui nea făcut sa ne simțim bine, sa fim liberi, și deschiși unul cu altul. Am învățat parca din nou.. ce înseamnă geometrie în cadru, lumina, emoții, culori. Adrian ma făcut sa înțeleg, ca defapt orice detaliu contează. Dar cel mai mult contează Emoțiile oamenilor în fata camerei. Mulțumesc prietene pentru energia și cunoștințele tale. Eu deja am simțit efectul lor, chiar în ziua master-clasului.

Irinel Palcau

workshop by Eduard Carp

Au fost 4 zile in care am invatat foarte multe lucruri frumoase. Daca pana acum priveam lucrurile cu usa intredeschisa, acest omulet Eduard Carp mi-a deschis usa complet si pentru asta îi multumesc din suflet !

Vasile Kirciuc

workshop by Adrian Barda

Adrian Barda a avut acea energie de care are nevoie fiecare operator pentru a depune mai multă străduință în ceea ce face. Mi-a adus la cunoștință lucruri la care nu atrăgeam mare atentie dar ele contează! În momentul în care am venit credeam că știu multe, dar Adrian mi-a demonstrat că mai am de lucru și că sunt pe drumul cel bun! Merci! Ești un profesionist, apreciezi ce faci și cum faci!

Andrei Bulgarasu

workshop by Eduard Carp

Mulțumesc Eduard Carp pentru că mi.ai redat #curajul și #inspiratia de a continua și de a schimba ceva !!!

Iurii Iovu

workshop by Adrian Barda

Daca sincer eu astptam foarte mult masterul lui Adrian numai din considerentul ca viziunea pe care o abordeaza este total diferita . A fost si mai mare uimirea procesului de lucru in a 2-a zi, la partea practica. Sloganul fii diferit sau fii ieftin e perfect spus. Expert in domeniu si cu abilitati la nivel inalt, dar cel mai important - creativ si cu o interactiune perfecta cu clientii. Pozitiv , deschis si fara nici o bariera. Merci pu informatia depusa si masterul bine organizat, cu siguranta schimbam viziunea si stricam sabloanele actuale. Succes! si tot in asa ritm sa continui in viitor !!!

Lucian Tirca

workshop by Eduard Carp

Vreau sa va spun ca ai facut o munca extraordinara cu noi, si daca voi ajunge candva undeva sus, promit ca va voi pomeni numele.

Workshop by Eduard Carp

Workshop by Adrian Barda